Felhasználási feltételek

Az orrfilter.hu honlap és aloldalai használatával tudomásul veszed és elfogadod az alábbiakat:

Az orrfilter.hu honlapon található információk és cikkek közzététele során nagy körültekintéssel jártunk el és megbízható források adatait használtuk, mert fontos számunkra, hogy tudományosan helytálló és időszerű információkat közöljünk. Reméljük, hogy a honlapon található információkat te is hasznosnak találod, és segít jobban eligazodni az allergia világában.

Ennek ellenére az orrfilter.hu nem felelős a honlapon található információk helyességéért, és a honlapon olvasott információk alapján hozott döntésekért vagy felhasználásból eredő következményekért.

A honlapon található információk és az Allergia Magazinban olvasható cikkek csupán az információszerzést segítik, és nem minősülnek orvosi tanácsadásnak. Nem helyettesítik az orvosi diagnózist, tanácsot vagy kezelést. A honlapon található információk miatt soha ne térj el az orvosod által javasolt kezeléstől.

Ha számodra fontos vagy releváns információt találtál a honlapon, annak nagyon örülünk, de alkalmazása előtt ellenőrizd le más forrásokból, és egyeztess róla először kezelőorvosoddal is. A honlapon található információk segítségével felállított öndiagnózis vagy önkezelés kimenetéért az orrfilter.hu nem vállal felelősséget.

A fenti Felhasználási Feltételek időnként módosulhatnak, de az aktuális verzió mindig megtalálható a honlap alján, a lábléc területén.