WoodyKnows® orrfilter műkörmösöknek por ellen

→ hatékony védelem por ellen

→ kényelmes

→ nem fülledsz be alatta

→ szinte láthatatlan

→ a szád szabadon marad, tudsz beszélni

 

WoodyKnows® orrfilter Műkörmös munkákhoz

Pormaszk helyett

→ hatékony védelem

→ kényelmes

→ nem fülledsz be alatta

→ szinte láthatatlan

→ a szád szabadon marad, tudsz beszélni

Mi az a WoodyKnows® orrfilter?

Két összekapcsolt kis szilikon gyűrű, melyben egy nanofilter található. Az orrodba helyezve szinte láthatatlan,  titokban végzi a dolgát.

Mire tudom használni műkörmösként?

A keretben található filter kiszűri a légszennyező anyagokat az orrodba érkező légáramból. A csiszoláskor keletkező por irritálja a nyálkahártyát, de a legfinomabb szemcsék lejutnak a tüdőbe is és betegséget okozhatnak.

A WoodyKnows orrfilterek kiszárik a port egészen PM2.5 méretig, így használatával megvédheted a szervezeted a káros hatásaitól.

Ráadásul allergiás is vagy?

Ha pollenallergiától is szenvedsz, az minden bizonnyal nagyon megnehezíti a dolgod, hiszen orrviszketéssel, orrfolyással dolgozni nem csak hogy nehéz, de a vendégre való tekintettel is kellemetlen.
De van egy jó hírünk számodra: a WoodyKnows® orrfilter nem csak a port szűri ki, hanem a pollenek 92%-át is!
Ha a megtisztított orrodba teszed be az orrfiltert még azelőtt, hogy bele jutnának a pollenek, akkor megszabadulhatsz a kellemetlen tüneteid jelentős részétől is!

Mégis hogy kell használni? És mennyire látszik?

Nézd meg ezt a rövid, 30 másodperces videót a használatáról. Hosszabb videókat az orrfilter használat menüpont alatt találsz!

Felhasználási területek

Műkörmös munkákhoz

Pedikűrös munkához

Mennyire hatékony megoldás por ellen?

 

 

*Az alacsonyabb légellenállás könnyebb légzést tesz lehetővé. A megfelelő termék kiválasztásánál a szűrőhatékonyság és a légáteresztő képesség a két kulcsfontosságú szempont.

nelson200
SGS200

Az orrfilter hatékonyságát független laboratóriumi tesztek bizonyítják, ennek ellenére nem hivatalos munkavédelmi eszköz,  úgyhogy nem arra buzdítunk, hogy hagyd el a kötelezően előírt egyéni védőeszközök használatát. Hobbi célra ajánljuk, illetve azokra az esetekre, amikor nincs előírva légzésvédelem, de te mégis tennél az egészségedért, és a szájmaszknál kényelmesebb és a hétköznapokban jól használható alternatívát keresel.

Kiszűri az orrod légáramába érkező port

Könnyű, szabad légzés az orrodon át

N

Független laborban tesztelve

Kényelmes és gyorsan megszokható viselet

Nincs mellékhatása

Termékek műkörmös munkához por ellen

WoodyKnows® Szuper Légáteresztő orrfilter

orrfilter szuper
3 db keret és 6 pár cserefilter

5500 Ft

WoodyKnows® Szuper Légáteresztő Cserefilter

cserefilter orrfilter szmog
24 pár cserefilter

5500 Ft

Ezt az orrfilter típust ajánljuk porral járó munkavégzéshez. Az összes terméket a Termékek menüpont alatt találod →

Hogy működik, mit kell tudnom róla?

Hogy működik?

A kis szilikongyűrűben olyan sűrű szövésű – szintetikus vagy fém – filter található, mely a levegőben lévő szennyező vagy nem kívánatos részecskéket kiszűri az orrba érkező légáramból. Attól függően, hogy milyen méretű részecskéket kívánunk kiszűrni, sűrűbb vagy lazább szerkezetű filtert használunk. Némelyik orrfilter szálai elektrosztatikusan is fel vannak töltve a nagyobb hatékonyság érdekében. Bővebb információt az orrfilter használat menüpont alatt találhatsz.

Kapok majd benne levegőt?

Természetesen igen.
Általánosságban elmondható, hogy a mindennapi tevékenységhez és könnyű mozgáshoz, munkavégzéshez  elegendő és megfelelően könnyű légzést tesz lehetővé, szinte észre sem veszed. A maszkhoz képest pedig jóval könnyebb légzést tesz lehetővé az orrodon át. Arra figyelj, hogy ne a szádon keresztül vedd a levegőt, hiszen azt az orrfilter nem védi.
Intenzív, magas pulzusszám mellett végzett tevékenység esetén már kevésnek érezheted a beáramló levegőt.

Biztonságos a használata? Van mellékhatása?

Az orrfilterek keret anyaga (mely az orrnyálkahártyáddal és a bőröddel érintkezik) orvosi tisztaságú, BPA- latex- és ftalát-mentes műanyagból készült.

A termék biztonságosan használható, ismert mellékhatása nincsen. Ennek ellenére ha irritált, fájdalmas az orrnyálkahártyád, akkor érdemes megvárni a tünetek elmúlását. Ha asztmád is van, az orrfilter használatáról mindenképp konzultálj orvosoddal.

A filter cseréjekor ügyelj arra, hogy a leírásnak megfelelően végezd el a műveletet, és megfelelően tedd vissza a filtert rögzítő keretet.

Az orrfilter használható munkavédelmi eszköz helyett?

Az orrfilter hatékonyságát független laboratóriumi tesztek bizonyítják, ennek ellenére nem hivatalos munkavédelmi eszköz,  úgyhogy nem arra buzdítunk, hogy hagyd el a kötelezően előírt egyéni védőeszközök használatát.
Hobbi célra ajánljuk, illetve azokra az esetekre, amikor nincs előírva légzésvédelem, de te mégis tennél az egészségedért, és a szájmaszknál kényelmesebb és a hétköznapokban jól használható alternatívát keresel – olyas valamit, amit tényleg használsz is.

Honnan tudom, hogy milyen méretű orrfilter való nekem?

A WoodyKnows® orrfilterek négy méretben kaphatóak: S, M, L és XL. Ezek pontos méretét illetve a méretválasztást a webáruházban az egyes termékleírásokban találod. Általánosságban elmondható, hogy nőknek az S és esetleg M méretet, férfiaknak az L és esetleg XL méret szokott illeni, de mindenképpen javasoljuk a pontos méretvételt, illetve első vásárlás esetén az S-XL próbacsomag vásárlását (termékeknél a méret választásnál találod), melyben megtalálható mind a négy méretből egy-egy darab (illetve mindegyik mérethez egy-egy csere filter is), így letesztelheted, hogy melyik illeszkedik a legjobban.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a kibontott, kipróbált darabokat higiéniai okokból nem áll módunkban visszacserélni.

Mennyi ideig elég egy doboz?

A filtert tartó keret sokszor újra felhasználható. Ezt naponta mosd meg szappanos vízzel vagy tisztítsd meg 70%-os alkohollal. A filtert 1-3 naponta cserélni kell, a levegő szennyezettségétől és a használat mértékétől függően. Ha például csak bent használod, vagy nem egész nap, akkor 3 napot is kibír, ha egész nap kint vagy, ahol nagyon magas a por szennyezettség, akkor egy nap alatt elhasználódhat.

A dobozokban típustól függően 6-8 pár filter található, illetve kapható 24 darabos Szuper Légáteresztő cserefilter.

Kapható hozzá csere filter?

Igen, minden dobozban található csere filter, illetve ha az elfogyott, külön is tudsz vásárolni hozzá gazdaságos, 24 darabos kiszerelésben: Szuper légáteresztő csere filter.
Hírlevélre feliratkozó törzsvásárlóinknak további kedvezményekkel is szoktunk kedveskedni.

Van még kérdésed? Kattints a Gyakran Ismételt Kérdések oldalra vagy látogasd meg a Használat menüpontot, reméljük, hogy ott minden kérdésedre választ kapsz. Ha mégsem, akkor írj nekünk bátran az info<kukac>orrfilter.hu címre, és szívesen segítünk!