Rólunk

Cégünk, a Nasalia Kft. 2019-ben kezdte el a WoodyKnows® termékek magyarországi importját, és a termékek kiskereskedelmi forgalmazására létrehozta az orrfilter.hu webshopot.

A WoodyKnows® termékeket az amerikai M&M Pure Air Systems LLC gyártja. A 2006 óta fennálló cég termékeit 40 országban forgalmazzák és alkalmazzák nagy sikerrel.

Miért éppen WoodyKnows®?

Személyes és családi érintettség okán olyan természetes, gyógyszermentes megoldást kerestünk, mely segít enyhíteni vagy megszüntetni a pollenallergia tüneteit. Ennek kapcsán merült fel a gondolat, hogy – 21. század lévén, a fejlett technológiák korában – miért a szervezetbe jutott pollenek hatását próbáljuk több-kevesebb sikerrel kezelni, mikor sokkal egyszerűbb volna, ha egyáltalán nem engednénk be őket a szervezetünkbe. Így született meg az orrfilter, mint termék-ötlet gondolata.
Mint az rövid utána járás után kiderült, ilyen termék már létezett: több gyár különböző koncepcióban és fizikai kialakítással már forgalmazta azokat. Felkutattuk a nemzetközi piacokon az összes beszerezhető terméket, és mindegyiket kipróbáltuk. Némelyik teljesen használhatatlan volt, néhány közepesen jó, de az összes közül a WoodyKnows terméke volt az, melyek messze kimagaslott a többi közül úgy minőségben, mint használhatóságban, teljesítményben, kényelemben és háttértámogatásban.

Miután teszteltük a terméket, és meggyőződtünk róla, hogy valóban működik, jól használható és tényleg megszünteti az allergiás tüneteket, így döntöttünk, hogy importálni fogjuk azt Magyarországra is, hiszen nagy szükség van olyan természetes allergia kezelési módszerre, amely nem egy újabb csodaszer, hanem megbízható és hatékony technológia.

Tudjuk, hogy az orrfilter egy új, szokatlan koncepció, de épp itt az ideje, hogy nyissunk az egészségesebb, mellékhatások nélküli kezelési módok felé, hiszen napjainkban egyre tudatosabbak vagyunk az egészségünkkel és annak megőrzésével kapcsolatban.

Az első időszak pozitív vásárlói visszajelzései után úgy döntöttünk, hogy újra lépünk egyet előre, és 2020-tól a WoodyKnows® termékek kizárólagos magyarországi forgalmazói lettünk.

Kínálatunkat új termékekkel is bővítettük, és immár különböző szűrőhatékonyságú filterek is elérhetőek webshopunkban, és nem csak allergia ellen, hanem porral járó munkavégzés, szmog, és horkolás esetére is tudunk megoldást kínálni.