WoodyKnows® orrfilter. Tiszta levegőt a városban is.

→ Szmog, szállópor ellen

→ Kényelmesebb és diszkrétebb, mint a kerékpáros maszk

 

WoodyKnows® orrfilter.

Szívj tiszta levegőt!

→ Kiszűri a PM2.5 szennyeződések 85%-át

→ Kényelmesebb és diszkrétebb, mint a maszk

 

u

Mi az az orrfilter?

Két apró, összekapcsolt szilikongyűrű, melyben ultrafinom filter található. Az orrodba helyezve szinte észrevétlen lesz úgy saját magad, mint a környezeted számára. A gyűrűben található filterek cserélhetők.

És mire való?

Az orrfilter használatával kint tarthatod az orrodba érkező szmogot, szálló port (PM 2.5 méretig), így megvéded a szervezeted a légszennyezettség hatásaitól.

Miért jó nekem?

Azért jó, mert akár a belvárosban is tiszta és friss levegőt szívhatsz, mégsem kell kényelmetlen, füllesztő maszkot viselned ahhoz, hogy vigyázz az egészségedre. 

Mi az a WoodyKnows® orrfilter?

Két összekapcsolt kis szilikon gyűrű, melyben egy nanofilter található. Az orrodba helyezve szinte láthatatlan,  titokban végzi a dolgát.

Hogy működik?

A keretben található filter kiszűri a légszennyező anyagokat az orrodba érkező légáramból.

A szmog egyik legveszélyesebb összetevője a szállópor, ezen belül is a PM 2.5 frakció. Városokban fő forrásuk a járművek kipufogott égésterméke.

Azért veszélyes, mert annyira kicsi, hogy eljut a tüdőhólyagokba és ott leülepszik, komoly tüdő- és érrendszeri betegségeket okozva.

A WoodyKnows® orrfilter kiszűri a PM 2.5 szennyeződések 85% át, így megvédheted a szervezeted a káros hatásaitól.

Mégis hogy kell használni? És mennyire látszik?

Nézd meg ezt a rövid, 30 másodperces videót a használatáról. Hosszabb videókat az orrfilter használat menüpont alatt találsz!

Tényleg használ? Íme néhány vélemény!

“Biciklizéshez használtam, először furcsa volt, kicsit lassabban kellett venni a levegőt, de egy idő után olyan volt, mintha tiszta tengeri levegőt szívnék a büdös városi szmog helyett. Érdekesség, hogy az orrom mindig folyni szokott biciklizés alatt, és most ezzel nem. Csak ajánlani tudom!” K.Hajni

“… Ma országutiztam egy kört és mivel a sport nagyobb légáram, mindenképp az L-est tettem be. Tapasztalatok: kb. 150-es pulzusig egész jó, nem érzed, felette kicsit érezni, hogy orron kevés a levegő (bár itt amúgy is liheg az ember). ” M. István

Olvass további véleményeket a termékoldalakon vagy a Facebook oldalunkon!

Mennyire hatékony megoldás?

 

 

*Az alacsonyabb légellenállás könnyebb légzést tesz lehetővé. A megfelelő termék kiválasztásánál a szűrőhatékonyság és a légáteresztő képesség a két kulcsfontosságú szempont.

 nelson200
SGS200

Városi biciklizéshez, kocogáshoz, sétához

Ha nem akarod terhelni a szervezeted a légszennyezés okozta kedvezőtlen hatásokkal, de a mozgásról vagy a könnyű és gyors közlekedési formáról mégsem szeretnél lemondani.

Biciklis maszk, szmog maszk alternatíva

Ha nem akarsz kerékpáros maszkot vagy szmogmaszkot viselni, mert kényelmetlennek találod, befülledsz alatta. Vagy egészen egyszerűen csak egy diszkrétebb, kényelmesebb megoldást keresel, amit tényleg használni is fogsz.

Kiszűri a levegőben lévő szennyező anyagokat PM 2.5-ig

Könnyű, szabad légzés - nem fülledsz be alatta

N

Bizonyított működés független labortesztekkel alátámasztva

Kényelmes és gyorsan megszokható viselet

Nincs mellékhatása

Biciklivel a városban gyorsabb vagy, mint az autósok java – ez nagyon jó. Viszont szívod a kipufogójuk gőzét, ahogy elhaladsz közöttük – ez már nem olyan jó.

Szeretnél tenni valamit ez ellen, győzködöd magad egy ideje, de még nem vettél semmit?

Vagy már vettél biciklis maszkot, de nem jött be? Lecsapódik benne a pára, befülledsz alatta, és inkább nem is nagyon viseled?

Mi lenne, ha egy orrdba helyezhető kis eszköz kiszűrné a szennyező anyagokat, szálló port, mégis kényelmes és szabad légzést biztosítana?
Az orrfilterrel ez megvalósulhat – próbáld ki!

Termékek szmog ellen

WoodyKnows® Szuper légáteresztő orrfilter

orrfilter szuper
3 db keret és 6 pár cserefilter

5500 Ft

WoodyKnows®Szuper Légáteresztő Cserefilter

szmog szuro orrfilter
24 pár cserefilter

5500 Ft

Ezt az orrfilter típust ajánljuk szmogra, légszennyezésre. Az összes terméket a Termékek menüpont alatt találod →

Hogy működik, mit kell tudnom róla?

Hogy működik?

A kis szilikongyűrűben olyan szintetikus filter található, mely a levegőben lévő szennyező vagy nem kívánatos részecskéket kiszűri az orrba érkező légáramból. Attól függően, hogy milyen méretű részecskéket kívánunk kiszűrni, sűrűbb vagy lazább szerkezetű filtert használunk. Az orrfilter szálai elektrosztatikusan is fel vannak töltve a nagyobb hatékonyság érdekében. Bővebb információt az orrfilter használat menüpont alatt találhatsz.

Kapok majd benne levegőt?

Természetesen igen.
Általánosságban elmondható, hogy a mindennapi tevékenységhez és könnyű mozgáshoz (séta, városi kerékpározás, gyorsgyaloglás, könnyű munkavégzés) elegendő és megfelelően könnyű légzést tesz lehetővé, szinte észre sem veszed.
Intenzív sportolásnál, magas pulzusszám mellett végzett tevékenység esetén már észreveheted, hogy valamennyit csökken a légáram, de még így is kényelmesebb légzést tesz lehetővé, mint a maszk.

Biztonságos a használata? Van mellékhatása?

Az orrfilterek keret anyaga (mely az orrnyálkahártyáddal és a bőröddel érintkezik) orvosi tisztaságú, BPA- latex- és ftalát-mentes műanyagból készült.

A termék biztonságosan használható, ismert mellékhatása nincsen. Ennek ellenére ha irritált, fájdalmas az orrnyálkahártyád, akkor érdemes megvárni a tünetek elmúlását. Ha asztmád is van, az orrfilter használatáról mindenképp konzultálj orvosoddal.

A filter cseréjekor ügyelj arra, hogy a leírásnak megfelelően végezd el a műveletet, és megfelelően tedd vissza a filtert rögzítő keretet.

Használata mellett tudok majd orrot fújni?

Ha orrot kell fújnod, akkor először távolítsd el az orrfiltert, és fújd ki az orrod.  Majd a tiszta, száraz orrodba helyezd vissza a szintén tiszta és száraz orrfiltert.
Az első használat előtt is tedd ugyanezt, hiszen ha nem tiszta, hanem irritált az orrnyálkahártyád, akkor folyni fog az orrod, és az orrfiltert nem fogod tudni olyan hatékonyan használni.
Ha viszont az orrod tiszta, az orrfilter fel fogja tartóztatni az irritáló anyagokat, így nem lesz szükség orrfújásra, legalábbis biztos nem gyakran.

Honnan tudom, hogy milyen méretű orrfilter való nekem?

A WoodyKnows® orrfilterek négy méretben kaphatóak: S, M, L és XL. Ezek pontos méretét illetve a méretválasztást a webáruházban az egyes termékleírásokban találod. Általánosságban elmondható, hogy nőknek az S és esetleg M méretet, férfiaknak az L és esetleg XL méret szokott illeni, de mindenképpen javasoljuk a pontos méretvételt, illetve első vásárlás esetén az S-XL próbacsomag vásárlását (termékeknél a méret választásnál találod), melyben megtalálható mind a négy méretből egy-egy darab (illetve mindegyik mérethez egy-egy csere filter is), így letesztelheted, hogy melyik illeszkedik a legjobban.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a kibontott, kipróbált darabokat higiéniai okokból nem áll módunkban visszacserélni.

Mennyi ideig elég egy doboz?

A filtert tartó keret sokszor újra felhasználható. Ezt naponta mosd meg szappanos vízzel vagy tisztítsd meg 70%-os alkohollal. A filtert 1-3 naponta cserélni kell, a levegő szennyezettségétől és a használat mértékétől függően.

A dobozokban típustól függően 6-8 pár filter található, illetve kapható 24 darabos Szuper Légáteresztő cserefilter, ez egy hónapra – vagy akár tovább is – elegendő.

Kapható hozzá csere filter?

Igen, minden dobozban található csere filter, illetve ha az elfogyott, külön is tudsz vásárolni hozzá gazdaságos, 24 darabos kiszerelésben: Szuper légáteresztő csere filter.
Hírlevélre feliratkozó törzsvásárlóinknak további kedvezményekkel is szoktunk kedveskedni.

Van még kérdésed? Kattints a Gyakran Ismételt Kérdések oldalra vagy látogasd meg a Használat menüpontot, reméljük, hogy ott minden kérdésedre választ kapsz. Ha mégsem, akkor írj nekünk bátran az info<kukac>orrfilter.hu címre, és szívesen segítünk!